Lamborghini Urus komt geruisloos voorbijrijden

Dat een plug-in hybride erg indrukwekkend kan zijn, bewijzen de nieuwe BMW XM, Ferrari SF90 en de Lamborghini Revuelto wel. De Revuelto is binnenkort niet de enige plug-in hybride Lamborghini meer, want de Urus komt met een deels elektrische aandrijflijn. Nu heeft de spionagefotograaf die andermaal op de foto gezet.
Op deze nieuwe foto’s zien we rechts achter op de nog stevig ingepakte Urus een klepje zitten, maar dat is gewoon de reguliere tankklep. Op een eerder gespot exemplaar was op dezelfde plek aan de linkerkant ook nog een klepje te zien en de spionagefotograaf verzekert ons dat dat bij deze eveneens het geval is.
Waarschijnlijk krijgt de plug-in hybride Urus dezelfde aandrijflijn als de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid. Daarin wekt een 4-liter V8 samen met een elektromotor een systeemvermogen van 680 pk op. Genoeg voor de plug-in-Urus om in Urus Performante-regionen te komen. Overigens zit er tevens een volledig elektrische Lamborghini Urus in het vat, maar daarop moeten we nog tot 2029 wachten. De eerste elektrische Lamborghini komt in 2028 en dat wordt een 2+2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy