Nieuwe kleuren voor Mercedes-AMG SL

Bij de Manufaktur-afdeling van Mercedes-Benz kun je voortaan uit acht extra lakkleuren kiezen voor de Mercedes-AMG SL. Dat zijn twee unilakken (‘vintageblauw’ en ‘siliciumgrijs’), twee metallic lakken (‘côte d’azur-blauw’ en (‘rubelietrood’) en vier matte lakken: zwart, zilver, grijs en groen. Laatstgenoemde is zelfs exclusief op de SL verkrijgbaar, alleen deelt Mercedes-Benz er gaan plaatje van.
Voor het interieur biedt Mercedes’ Manufaktur zeven extra kleuren, die vooral op de stoelen terugkomen: rood, nog een rood, roségrijs, beige, blauw, bruin en … groen! Daarnaast is het stoffen dak voortaan in donkerblauw te bestellen. Aan de binnenzijde van de auto beperken de Manufaktur-inspanningen zich verder tot een paar logootjes, hoogpolige vloermatten en extra veel stiknaden.
De extra aankledingsopties zijn vanaf heden bij alle Mercedes-Benz-dealers te bestellen. Dat geldt nog even niet voor de grijze, groene en zilveren matte lak: die drie zijn pas vanaf het vierde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar.
Groen leer, jawel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy