Anderhalve Honda NSX op monstertocht door Verenigde Staten

Honda’s luxemerk Acura heeft een wel heel bijzondere creatie gepresenteerd. De NSX – die in de Verenigde Staten niet door Honda maar door Acura wordt gevoerd – krijgt een halve NSX achter zich. Aan de Tire Rack One Lap of America van dit jaar doet een stel Acura-techneuten mee die speciaal voor dat enorme automobiele avontuur een NSX Type S een ‘half exemplaar’ als aanhanger heeft gefabriceerd.
De One Lap of America is een jaarlijks auto-evenement waarbij de deelnemers kriskras door de Verenigde Staten rijden. Op diverse Amerikaanse circuits verspreid over het hele land zijn tijdritten en vanzelfsprekend moet je van locatie naar locatie rijden. Een team Acura-techneuten doet met deze ‘anderhalve NSX’ mee aan een achtdaagse en ruim 5.100 kilometer lange rit. De halve NSX Type S die achter de daadwerkelijk gemotoriseerde versie hangt zitten onder meer reservebanden, gereedschap en benodigde vloeistoffen. Heeft Acura dan een splinternieuwe NSX Type S in tweeën gezaagd? Dat gelukkig niet. Het bedrijf heeft een vroeg prototype van de shredder gered en in tweeën geknipt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy