Red Bull RB19 in speciale kleurstelling voor GP Miami

Red Bull rijdt weliswaar al jaren met dezelfde basiskleurstelling, het Oostenrijks-Britse team wil nog wel eens een eenmalige livery uitbrengen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de speciale witte Honda-kleurstelling van anderhalf jaar geleden, of de James Bond-aanpassingen op Silverstone in 2019. Deze keer zijn de aanpassingen puur artistiek van aard.
Eerder dit jaar daagde Red Bull fans uit om een speciale kleurstelling te ontwerpen. Dit ontwerp van een Argentijnse fan is nu gekozen voor het raceweekend in Miami. De pasteltinten die van voren naar achteren over de auto lopen, passen goed bij de op de jaren 80 geïnspireerde synthwave-stijl die we op tal van manieren tegenkomen rond de Grand Prix van Miami. Eerder deze week presenteerde Max Verstappen al een speciale helm voor dit weekend met een heel andere kleuren dan normaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy