Bentley Continental GT en Flying Spur subtiel vernieuwd

De Bentley Continental GT en Flying Spur kwamen in respectievelijk 2018 en 2019 op de markt. Daarom kunnen de twee over niet al te lange tijd op een facelift rekenen. Voor het echter zover is, grijpt Bentley zijn kans om de line-up van de twee modellen iets overzichtelijker te maken. Althans; aan de line-up verandert niks, maar de verschillende uitvoeringen daarbinnen zijn straks wel gemakkelijker te onderscheiden.
Beide auto’s zijn namelijk als een meer op luxe geënte ‘Azure’, of als een sportievere ‘S’ of zelfs ‘Speed’ te bestellen. Daarbij tonen bijvoorbeeld de Continental GT Azure en Flying Spur Azure meer gelijkenissen dan voorheen, net als de S en Speed. Zo kun je nu voor beide donkergrijze aluminium exterieurelementen bestellen indien je een Speed samenstelt.
Verder geldt voor de Continental GT en Flying Spur dat ze als Azure voortaan altijd een grille met verticale spijlen hebben, zoals de Bentley Bentayga Azure die al had. Daarnaast zijn de 22-inch diamond cut wielen van de Flying Spur Azure voortaan ook standaard op de gelijknamige uitvoering van de Continental GT.
Nieuwe vloermatten!
Ook introduceert Bentley de nieuwe exterieurkleur ’topaasblauw’ en vond het merk ook een nieuwe manier om aluminium interieurpanelen te bewerken, waardoor die optioneel een donkerder kleur en ruitvormige afwerking kennen. Tot slot nam Bentley zijn befaamde vloermatten nog eens onder de loep. De langgeplooide wollen matten (die in de Azure-uitvoeringen standaard zijn) bestaan vanaf heden voor 100 procent uit wol en worden op een ‘verbeterde’ manier geverfd. De minder luxe vloermatten die je standaard krijgt in een S of Speed bestaan daarbij voortaan geheel uit gerecyclede materialen.
De nieuwe optie voor de afwerking van je interieurpanelen in je Continental GT of Flying Spur. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy