Ford Kuga als speciale Graphite Tech Edition

Wie bij Ford gaat winkelen voor een Kuga heeft niet bijster veel keuzemogelijkheid. De Ford Kuga is er namelijk alleen als 225 pk sterke plug-in hybride en is te krijgen in drie uitvoeringen: Titanium, ST-Line en ST-Line X. Daar komt nu een nieuwe variant bij: de Graphite Tech Edition.
De Ford Kuga Graphite Tech Edition is in de grijze kleur Grey Matter gespoten,  die alleen voor deze uitvoering beschikbaar is. Ford zet de Kuga Graphite Edition op 19-inch en hoogglans zwarte 19-inch lichtmetalen wielen. Vooral wat rijhulpsystemen betreft zit de Kuga Graphica Tech Edition goed in zijn spullen. Zo heeft de speciale editie standaard het Driver Asstance Pack dat voorheen alleen standaard was op de rijkst uitgeruste Kuga, de ST-Line X. In dit pakket zit slimme adaptieve cruisecontrol met stop & go-functionaliteit, verkeersbordherkenning, Driver Alert, een 180-graden- camera aan de voorzijde, Active Park Assist, Cross Traffic Alert, dodehoekdetectie, een actieve rijbaanassistent én de deurbeschermers die zich bij het openen van de portieren automatisch om de portierrand vouwen.
Ook maakt het Technology Pack deel uit van de standaarduitrusting, een pakket dat zelfs op de ST-Line X optioneel is. Hierin zitten adaptieve led-koplampen met automatisch grootlicht, bochtverlichting en een head-up display. De Ford Kuga Graphite Tech Edition heeft een vanafprijs van €50.895 en is per direct te bestellen. De eerste exemplaren worden in juni geleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy