Vernieuwde elektrische Peugeot e-2008 klaar voor debuut

Peugeot stelt op 4 mei de gefacelifte 2008 aan de wereld voor. Daarbij besteed Peugeot ongetwijfeld veel aandacht aan de elektrische Peugeot e-2008. Die krijgt namelijk een nieuwe elektrische aandrijflijn. De aangescherpte e-2008 verruilt zijn 136 pk sterke elektromotor namelijk om voor een krachtiger exemplaar dat 156 pk sterk is en bovendien aanzienlijk efficiënter moet zijn. Samen met de komst van een groter accupakket (56 kWh bruto) moet dat de elektrische variant van de Peugeot 2008 een aanzienlijk groter elektrisch bereik opleveren.
Dat Peugeot de 2008 spoedig zou vernieuwen is natuurlijk geen verrassing. We hebben je al tweemaal een ingepakt testexemplaar digitaal kunnen voorschotelen. De Peugeot 2008 krijgt onder meer een nieuwe grille en een herziene voorbumper. Verwacht trouwens niet alleen technisch nieuws voor de elektrische e-2008. De huidige 1.2 PureTech benzinemotoren worden namelijk ingeruild voor 48v mild-hybride exemplaren. Op 4 mei weten we meer, en jij dus ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy