Nieuwe designbaas voor McLaren is snelle doorschuiver

Per september bepaalt Tobias Sühlmann hoe de auto’s van McLaren er vanbinnen en vanbuiten uit komen te zien. Vanaf die maand is Sühlmann namelijk Chief Design Officer bij McLaren Automotive. Het valt voor beide partijen te hopen dat Sühlmann langer bij McLaren aanblijft dan bij zijn vorige werkgever. Sühlmann trad in februari namelijk als Director of Design in dienst bij Bentley waar hij die functie overnam van de naar Volkswagen vertrokken Andreas Mindt.
Sühlmann was bij McLaren eerder Chief Designer Special Projects en stond onder andere aan de leiding van het designteam dat de McLaren Solus GT tekende. De creatieveling was eerder onder meer Head of Exterior Design bij Bugatti en heeft diezelfde functie ook bij Aston Martin vervuld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy