Elektrische Lexus RZ als avontuurlijke Outdoor

Lexus brengt een reeks aangeklede modellen naar Auto Shanghai waarvan we je de meeste al eerder hebben kunnen laten zien. Zo staan de Lexus RX Outdoor Concept, de ROV2 Concept, de RZ Sport Concept én de spectaculaire Lexus Electrified Sport Concept er gebroederlijk naast elkaar. Er zit echter ook een nieuwe showauto bij: de Lexus RZ Outdoor Concept.
Lexus RZ Outdoor Concept
De toevoeging ‘Outdoor Concept’ wijst er direct op dat we niet te maken hebben met een wereldschokkende creatie. Net als de RX Outdoor Concept is de RZ Outdoor Concept een avontuurlijk aangeklede variant van een bestaand model. Ditmaal dus op basis van de elektrische Lexus RZ. De RZ Outdoor Concept heeft nieuwe bumpers met skidplates en extra verlichting en zaken als zwarte wielkastranden. Speciaal offroadrubber maakt de RZ Outdoor Concept 2 centimeter hoger dan een reguliere Lexus RZ. We zien verder dat de RZ Outdoor Concept zwarte raamomlijsting heeft, zwarte portiergrepen en is voorzien van een lier, een dakrek en een ledbalk op het dak.
Gaat de Lexus RZ Outdoor Concept in productie? Waarschijnlijk niet. Het studiemodel dient waarschijnlijk vooral om het SUV-gehalte van de elektrische RZ te benadrukken. Mogelijk belanden een aantal extraatjes op termijn in de accessoirefolder van de elektrische Lexus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy