Hyundai Elantra N: Hyundais sportiefste sedan vernieuwd

Eerder dit jaar voerde Hyundai een facelift door op de Elantra. De Hyundai Elantra – die in onder meer China Avante heet – kreeg een geheel nieuwe voorzijde aangemeten waarbij zelfs de voorschermen het veld moesten ruimen voor nieuwe exemplaren. De Hyundai Elantra was er voor de facelift ook als sportieve N. Die Hyundai Elantra N kreeg van Hyundai een 280 pk en 393 Nm sterke 2.0 viercilinder turbomotor die tijdelijk zelfs 290 pk naar het asfalt stampte. De Elantra N is in staat om in slechts 5,3 tellen de 100 km/h te bereiken en nu geeft Hyundai de eerste foto’s vrij van de vernieuwde versie van zijn sportiefste sedan ooit.
De gewijzigde Hyundai Elantra N heeft uiteraard ook de nieuwe Elantra-snuit en is net als voorheen volgehangen met uitbundig spoilerwerk. De N-kenmerkende rode accenten zijn wederom van de partij en net als voorheen zit er bovenop de in de achterklep geïntegreerde achterspoiler een extra vleugel. De bumpers zijn rondom aangepast, maar of de aandrijflijn wijzigingen ondergaat is nog niet bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy