Max Verstappen: 'Zie Alonso graag weer winnen'

Toen Fernando Alonso vorig jaar bekendmaakte in 2023 bij Aston Martin verder te gaan in de Formule 1, had vrijwel niemand durven dromen dat die overstap hem zoveel goeds zou brengen. De 41-jarige coureur kan voor het eerst in tien jaar weer steevast meedoen voor podiumplaatsen. Hoewel Red Bull onverslaanbaar lijkt, hangt Alonso’s eerste overwinning sinds 2013 in de lucht, vindt ook Max Verstappen.
De Nederlander, die zijn respect voor Alonso wel vaker laat blijken, zou het hem in elk geval gunnen. “Naar mijn idee had Fernando al veel meer races moeten winnen. Hij verdient er veel meer, vind ik. Ik zou het wel leuk vinden om hem zijn 33e overwinning te zien pakken, maar in zekere zin zou ik hem er nog wel meer willen zien winnen”, aldus de titelverdediger volgens de officiële website van de Formule 1. Een beetje concurrentie van Alonso schuwt Verstappen in elk geval niet: “We zullen het zien de komende races.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy