Elektrische Polestar 4 klaar voor debuut

Polestar begon zijn verkoopavontuur als van Volvo losgeweekt merkt met de 1. Hoewel automerk Polestar zich alleen bezig zou gaan houden met volledig elektrische auto’s, was de Polestar 1 toch echt een plug-in hybride. Later hield Polestar zich wel aan zijn eerdere voornemen. De Polestar 2 die na de 1 verscheen was namelijk een rasechte EV en ook de Polestar 3 is altijd elektrisch aangedreven model. En wat komt er na de Polestar 3? Inderdaad, de Polestar 4. En al vlug ook.
De Polestar 4 beleeft namelijk al op 18 april zijn publieksdebuut. Ondanks dat de Polestar 4 ook in Europa op de markt komt, stelt Polestar zijn nieuwste model tijdens Auto China aan het wereldpubliek voor. Polestar omschrijft de 4 als een auto die “[…] de aerodynamica van een coupé met de ruimte van een SUV combineert.” In maart konden we je al foto van het zijaanzicht van de Polestar 4 laten zien. De Polestar 4 moet de snelste productieauto van de fabrikant worden. ‘Tot nu toe’, zegt het merk daarbij.
Polestar heeft namelijk meer nieuwe modellen in de pijplijn zitten, waaronder de Polestar 5 en 6. Die eerste lijkt een concurrent van auto’s als de Porsche Taycan te worden, de tweede wordt een elektrische cabriolet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy