Volkswagen ID Buzz krijgt zonnepanelen

Abt ken je vooral van de zowel motorisch als optisch aangepakte modellen van merken als Audi en Volkswagen, maar in de vorm van Abt e-Line heeft het bedrijf ook een afdeling die zich vooral bezighoudt met de ontwikkeling van elektrische hardware. Je kunt al bij Abt e-Line aankloppen voor elektrische versies van de Volkswagen Caddy en Transporter en ook bij het nieuwste project van het bedrijf is een Volkswagen betrokken. Zelfs een die altijd al een elektrische aandrijflijn heeft: Volkswagen de ID Buzz.
De Volkswagen ID Buzz krijgt van Abt e-Line geen extra vermogen, maar wordt wél van zonnepanelen voorzien. De ID Buzz krijgt een stel panelen op zijn dak die met tot 600W kunnen bijladen. De Duitsers zeggen zelfs te overwegen om ook met panelen te komen voor op de flanken van de ID Buzz. Een ID Buzz die ook deze panelen heeft zou in de zon met tot 1.000 watt moeten kunnen bijladen. Volgens Abt e-Line kunnen de panelen je in het gunstigste geval 3.000 ‘gratis’ EV-kilometers per jaar opleveren. In 2024 komen de panelen voor de ID Buzz beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy