Mitsubishi Colt: ook als hybride

De nieuwe Mitsubishi Colt wordt in feite tot de Renault Clio wat de nieuwe Mitsubishi ASX tot de Captur is. Inderdaad, de nieuwe Mitsubishi Colt is namelijk een Renault Clio waar Mitsubishi een eigen designsausje overheen heeft uitgegoten. Mitsubishi geeft een nieuwe teaserplaat van de Colt vrij en daarop is te zien dat de Colt een achterklep krijgt met centraal erin uitgeschreven merknaam Mitsubishi. Eerder bracht Mitsubishi al de voorkant van de Colt in beeld.
De nieuwe Mitsubishi Colt komt in de herfst van dit jaar naar ons land en wordt op 8 juni gepresenteerd. Hij komt beschikbaar met drie verschillende aandrijflijnen. Er komt een versie met een atmosferische 1.0 driecilinder die 67 pk levert en die altijd een handgeschakelde vijfbak heeft. Daarboven staat een geblazen 1.0 die 91 pk levert en die altijd aan een handbak met vijf versnellingen is geknoopt. Ook krijgt de Clio een hybride aandrijflijn met een systeemvermogen van 143 pk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy