Vernieuwde Porsche Cayenne in beeld

Deze afbeeldingen van de vernieuwe Porsche Cayenne zijn net als die van gisteren aan de binnenkant van de auto gemaakt, maar ze tonen de buitenkant. Zoals bij zoveel auto’s is op bepaalde schermen in het menu namelijk de auto te zien, een auto die in dit geval nog hartstikke geheim is. Dankzij Cochespias1 en Wilco Blok op Instagram kunnen we je de Cayenne dus alvast laten zien, zij het nog niet op echte foto’s.
Toch wordt er al heel wat duidelijk. In de basis lijkt de auto sterk op de huidige, maar dat is niet gek. Het gaat namelijk om een facelift, maar wel om een zeer uitgebreide facelift. Aan voor- en achterzijde krijgt de auto wat meer scherpe vouwen en rechte hoeken. De koplampen zijn ook strakker en aan de bovenkant afgeplat, vergelijkbaar met hoe dat bij de Taycan het geval is. Porsche gaat dat ‘familiegezicht’ op meer auto’s gebruiken. De voorbumper is lekker strak en bevat in dit geval drie grote, even hoge, naast elkaar geplaatste luchtinlaten.
In dit geval, inderdaad, want de precieze indeling van die voorbumper zal ongetwijfeld per versie wat verschillen. Zo komen er drie verschillende plug-inhybride-varianten. In de toekomst maken we zelfs kennis met een volledig elektrische Cayenne, maar zo ver is het nu duidelijk nog niet. Kijk maar eens naar de achterkant, waar de twee uitlaateindes nota bene in blauw gemarkeerd zijn. De kentekenplaat zit voor het eerst bij de Cayenne onder de klep, dus in de achterbumper. Die is strakker van vorm dan nu het geval is. Dat geldt ook voor de achterlichtpartij. Ook de huidige Cayenne heeft al een modieuze achterlichtbalk, maar die houdt nu over de volle breedte min of meer dezelfde vorm aan.
Op echte foto’s van de stevig vernieuwde Porsche Cayenne hoeven we niet lang meer te wachten, want Porsche onthult de auto op 18 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy