Mitsubishi Moonstone Concept: de auto van 2035

De Mitsubishi Moonstone is dus geen concept-car die uit de koker van Mitsubishi zelf komt. Tijdens de ontwikkeling van de Moonstone Concept is volgens IED veel aandacht besteed aan – je verwacht het niet – de toepassing van milieuvriendelijke materialen.
De Moonstone zelf is een driedeurs cross-over die op zijn zachtst gezegd overladen is met interessante designelementen. Het studiemodel heeft heftige zwarte wielkastranden en een opvallend kleine raampartij. De auto heeft over meerdere lagen verdeelde verlichting, compleet met opvallend platte kleine units bovenop de neus waarin de led-dagrijverlichting is gehuisvest. De achttien studenten van de Master Course in Transportation Design-opleiding geven de auto op papier een elektrische aandrijflijn en drive-by-wire mee waarover geen specificaties worden gecommuniceerd.
Vind jij de Mitsubishi Moonstone Concept wel lekker op het netvlies liggen, dan moeten we je teleurstellen. Het blijft namelijk bij dit studiemodel dus komt er geen productieversie van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy