Nissan komt met elektrische Skyline

De Japanse afdeling van Nissan slingert via de sociale kanalen een opvallend bericht de wereld in. Hete zegt te werken aan een volledig elektrische Skyline. Het merk heeft het echter niet over de opvolger van de huidige generatie Nissan GT-R, maar om een omgebouwde Skyline GT-R van de R32-generatie.
Volgens Nissan komt het idee voor een elektrische Skyline GT-R bij een engineer vandaan die “[…] een spannende auto wil bouwen door elektrificatietechnologie toe te voegen aan mijn favoriete auto.” De Nissan R32 EV, zoals de unieke one-off gaat heten, lijkt zich nog niet in een vergevorderd stadium te bevinden. Op de enige afbeelding die Nissan van de auto deelt zien we namelijk gewoon nog een uitlaatpijpen. Het zou nog kunnen dat de R32 slechts een deels geëlektrificeerde en dus hybride aandrijflijn krijgt. De EV-aanduiding doet ons toch vermoeden dat het om de komst van volledig elektrische aandrijflijn gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy