Elektrische Volkswagen Crafter én Transporter op komst

Volkswagen Bedrijfswagens komt dit jaar met een langere versie van de Volkswagen ID Buzz, een versie die met zijn grotere afmetingen en langere wielbasis onder meer plek zal bieden aan tot zeven inzittenden. Maar er zit meer busjesnieuws in het Volkswagenvat. Zo komt Volkswagen later dit jaar met een conceptuele versie van een California-variant van de Multivan en komt er begin volgend jaar een volledig nieuwe Transporter op Ford-basis aan. Van die Transporter komt ook een volledig elektrische versie, zo zegt Carsten Intra, topman van Volkswagen Bedrijfswagens.  Is Volkswagen’s honger naar nieuwe bedrijfswagens daarmee gestild? Welnee.
Carsten Instra zegt namelijk dat de Volkswagen Caddy op termijn ook een hybride aandrijflijn krijgt. Daarnaast werkt Volkswagen aan een volledig nieuwe versie van zijn grootste bedrijfswagen: de Crafter. Daar komt in ieder geval ook een volledig elektrische variant van, maar we verwachten er ook reguliere dieselversies van. Van de huidige generatie Crafter bestaat overigens al een elektrische e-Crafter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy