Polestar-CEO haalt uit naar Elon Musk – Polestar 4 in beeld

Tesla-topman Elon Musk is al jaren een begenadigd Twitteraar. Nu Musk eigenaar is van Twitter is de wijze waarop hij het sociaal medium gebruikt niet altijd vrij van kritiek. Polestar-topman Thomas Ingenlath plaatst op Twitter een afbeelding waarop de Polestar 3, 4 en 5 zijn te zien. Daar schrijft Ingenlath het volgende bij: “We beheersen de kunst om Twitter in ons voordeel te gebruiken misschien niet, maar het ontbreekt ons niet aan de vaardigheid om geweldige EV’s te ontwikkelen en om onze auto’s op de markt te brengen.”
Los van die opmerking – hoe nodig of onnodig die ook is – is de Twitterpost van Ingenlath ook om een andere reden interessant. Op de foto die Ingenlath deelt zien we namelijk de Polestar 4 voor het eerst behoorlijk goed. Polestar heeft de op stapel staande Polestar 4 al eens onder een doek getoond, maar nu is de vorm van de nieuwe EV een stuk duidelijker te zien. De Polestar 4 wordt een relatief hoog op de poten staande liftback en is daarmee beduidend ‘minder SUV’ dan de Polestar 3.
De Polestar 4 zou dit jaar zijn publieksdebuut moeten beleven. Polestar heeft verder nog de Polestar 5 en de 6 in het vat zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy