Nieuwe Volkswagen Passat Variant betrapt

De volgende generatie Volkswagen Passat wordt een bijzondere. Het lijkt namelijk de laatste serie van de D-segmenter te worden die nog verbrandingsmotoren krijgt. Daarnaast komt hij er voor het eerst in zijn bestaat enkel als Variant. Althans, in Europa. Die nieuwe Volkswagen Passat Variant is opnieuw gesnapt. Het testteam heeft enigszins zijn best gedaan om het nieuwe model te vermommen als de huidige Passat.
De volgende generatie Passat rolt straks samen met de nieuwe Skoda Superb van de band in Bratislava. Hoewel er geen vierdeurs Passat sedan komt, lijkt Skoda wél een Superb sedan naast de Superb Combi te gaan voeren. Wat aandrijflijnen betreft moet je uiteraard inzetten op een uitgebreide reeks motoren, waaronder de bekende TSI-machines. Verder krijgt de Passat weer een of meerdere plug-in hybride aandrijflijnen. We verwachten de nieuwe Volkswagen Passat net als zijn Tsjechische zustermodel van Skoda nog dit jaar op de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy