Dacia Sandero, Duster en Jogger als Extreme naar Nederland

Eerder deze maand schreef AutoWeek al over nieuwe Extreme-uitvoeringen die Dacia voor de Sandero Stepway, Jogger en Duster introduceerde. De Nederlandse importeur gaf aan ons al aan dat deze Extreme-uitvoeringen ook in Nederland beschikbaar komen. Daar blijkt geen woord aan gelogen. We kunnen je nu namelijk de Nederlandse prijzen melden.
Slaap lekker!
De Dacia Sandero Stepway Extreme kost in Nederland minimaal €21.700. Voor dat bedrag krijg je de Dacia Sandero Stepway Extreme met 100 pk sterke Eco-G-machine die naast benzine ook lpg lust. Liever de 110 pk sterke 1.0 TCe? Kan ook. Reken dan op een prijs van €22.500. Dacia levert de Sandero Stepway Extreme ook in combinatie met ene 90 pk sterke 1.0 TCe met een CVT-transmissie. Die variant kost €24.600. De meerprijs van de Extreme-uitvoering ten opzichte van de Expression-smaak bedraagt €1.000.
Voor de Dacia Jogger Extreme ben je minstens €25.700 kwijt. Voor dat bedrag krijg je de Dacia Jogger Extreme als vijfzitter met TCe 100 Eco-G-machine, de bekende motor die met benzine en lpg overweg kan. De vijfzitsversie van de Jogger is er als Extreme ook met TCe 110 en handbak en kost dan €26.100. Voor de Dacia Jogger met zeven zitplaatsen bedragen de prijzen voor de nieuwe Extreme-uitvoeringen in combinatie met de TCe Eco-G en TCe 110 aandrijflijnen achtereenvolgens €26.700 en €27.100. Ook de 140 pk sterke hybride Jogger is er als Extreme en kost €30.650.
Leuk detail: de Dacia Jogger is voortaan ook met het Sleep Pack te bestellen. Met dat optiepakket kun je de Jogger onder meer omtoveren tot een heus slaapvertrek. De optie kost €1.499 en bevat meer dan slechts een matras. Er zit zelfs een heuse tent bij! Hier lees je er meer over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy