Komt Volkswagen ID2 al deze maand?

Op Twitter heeft Volkswagen een geheimzinnig bericht geplaatst waarmee het een digitaal te volgen evenement aankondigt dat op 15 maart plaatsvindt. Het bericht gaat hand in hand met een video waarin we de ID-naam zien, waarna Volkswagen aftelt van 4 naar 2. Daarbij vergezelt Volkswagen het bericht met de tekst ‘More 2 come 4 you’ en de hashtag #VWforthepeople. Het zou zomaar kunnen dat Volkswagen op 15 maart al iets van de nieuwe kleine elektrische auto laat zien die samen met de Cupra Urbanrebel en een compact elektrisch model van Skoda door Seat in Spanje gebouwd gaat worden. Als Volkswagen daadwerkelijk een auto laat zien, dan is het zeer waarschijnlijk een studiemodel.
Het Engelse Autocar meldt op basis van ingewijden dat Volkswagen inderdaad meer van zijn nieuwe kleine compacte model laat zien. Het model komt op een kleinere afgeleide van het MEB-platform te staan. De auto gaat overigens niet op de ID Life Concept uit 2021 lijken. Het hogere management heeft het ontwerp van dat studiemodel namelijk afgebeurd.
15 maart lijkt ook niet zomaar een willekeurig gekozen datum. Op 14 maart houdt Volkswagen namelijk zijn grote jaarlijkse persconferentie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy