Voor wie een Lamborghini Huracán Tecnica niet genoeg is

Begin 2022 schonk Lamborghini het leven aan de Huracán Tecnica, een iets mildere variant van de heftig gevleugelde en spijkerharde Huracán STO. We schrijven ‘iets milder’, omdat de Huracán Tecnica een 640 pk sterke 5.2 V10 heeft die zijn vermogen loslaat op de achterwielen. Hoewel de Tecnica niet zo intens oogt als de STO, is de Tecnica eveneens rijkelijk bedeeld met aerodynamische extraatjes. Toch is het Tecnica-feestje niet voor iedereen opzichtig genoeg en daar komt tuner Novitec om de hoek kijken.
Novitec heeft voor de Lamborghini Huracán Tecnica koolstofvezel inzetstukken voor op de flanken ontwikkeld, evenals een carbon voorklep en zijspiegelkappen. Daarnaast zet de tuner de Huracán Tecnica indien gewenst op nieuwe 20- en 21-inch lichtmetalen wielen. Een setje sportveren en zelfs een schroefset zijn van de partij, hetzelfde geldt voor een aangepast uitlaatsysteem. De 5.2 V10 blijft verder volledig zichzelf en dus levert Novitecs Tecnica ‘gewoon’ 640 pk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy