Nissan Townstar Electric Van: elektrische besteller naar Nederland

De Nissan Townstar Electric Van is de volledig elektrische variant van de bestelversie van de Townstar. Die elektrische besteller krijgt een 45 kWh batterij en een 122 pk en 245 Nm sterke elektromotor. Die combinatie levert de Townstar Electric Van een actieradius van tot 300 kilometer op.
De opvolger van de Nissan e-NV200 komt onder meer beschikbaar met ProPilot Assist, krijgt een warmtepomp en komt in twee lengtematen beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen uitvoering heeft de Nissan Townstar Electric Van een laadvermogen van 612 tot 788 kilo. Daarnaast mag de elektrische bedrijfswagen tot 1.500 kilo trekken. De korte L1-versie heeft een laadvolume van 3,3 kubieke meter. De langere L2-variant slokt tot 4,3 kubieke meter aan spul op.
Nederlandse prijzen zijn er nog niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy