Nieuwe CEO voor Subaru

Atsushi Osaki (60, foto 1) is nu nog Executive Vice President bij Subaru en eindverantwoordelijke voor de productieafdeling. Tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering die voor juni gepland staat, wordt Osaki – zijn voornaam heeft naar verluidt niets te maken met wat er gisteravond op zijn bord lag – aangesteld.
Nakamura, die straks dus aftreedt, staat nog niet zo lang aan het roer bij Subaru. In 2018 werd hij aangesteld, nadat er onder voorganger Yasuyuki Yoshinaga naar verluidt gerommeld was met verbruikscijfers. De wissel na vijf jaar is volgens Subaru echter precies volgens planning en maakt onderdeel uit van het plan om met een frisse bedrijfsstructuur en management-visie vlot mee te komen met de grote veranderingen die de autowereld momenteel doormaakt. We weten allemaal waar het dan vooral om gaat: elektrificatie. Daarmee is Subaru inderdaad lekker bezig, bleek onlangs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generated by Feedzy