Duur geintje: 'elektrische' auto opladen met touw

Met een elektrische auto kun je in diverse stadscentra soms nog gratis parkeren op parkeerplaatsen waar je de auto kunt opladen. Mits de auto ook werkelijk aan het laden is, uiteraard. Dat laatste blijkt nogal eens niet het geval. Bij deze Volvo V70 was dat zéker niet het geval. In Middelburg stuitten de lokale handhavers op bovenstaand tafereel. De eigenaar van de V70 probeerde met een touw, bevestigd aan de tankdop en aan de laadpaal, te doen alsof de auto aan het bijladen was.
Je hoeft alleen niet bepaald een doorgewinterde autokenner te zijn om door te hebben dat zo’n V70 niet elektrisch is en dat een touw anders ook wel bijzonder slecht had gewerkt om de auto op te laden. Dat hadden de handhavers ook door. Op het Instagramaccount van Handhaving Middelburg deelden ze twee foto’s van het opmerkelijke tafereel, met daarbij de verduidelijking dat hier natuurlijk een bekeuring voor is uitgeschreven. Netjes is het niet, al moeten we de V70-rijder nageven dat het leuk geprobeerd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy