Dit is de elektrische Ford E-Tourneo Custom

De Volkswagen ID Buzz en de EQV van Mercedes-Benz zijn samen met een uitgebreide reeks ruimtereuzen van Stellantis dé ideale elektrische metgezellen voor wie geregeld met meer dan slechts een aantal personen op pad moet. Eerder dit jaar lanceerde Ford de volledig elektrische E-Transit Custom en nu presenteert Ford Pro de personenautoversie daarvan: de Ford E-Tourneo Custom.
Ford E-Tourneo Custom
De Ford E-Tourneo Custom biedt plaats aan tot acht inzittenden en heeft een 218 pk sterke elektromotor. Het accupakket heeft een bruikbare (netto) capaciteit van 74 kWh, voldoende voor een actieradius van 370 kilometer. Een 11 kW-driefaselader is standaard. Snelladen kan met een laadvermogen van 125 kW. Het maximum trekgewicht bedraagt 2.000 kilo. In de elektrische gigant vind je 2,3 kW-stopcontacten waarmee je diverse digitale apparaten moet kunnen laden.
Ford E-Tourneo Custom
Uiteraard heeft de Ford E-Tourneo Custom een flexibel interieur, compleet met een op rails geplaatste tweede en derde zitrij. In het interieur vind je een 13-inch infotainmentscherm dat bij het SYNC4-infotainmentsysteem hoort, achter het stuurwiel zit een 12-inch groot digitaal instrumentarium. Interesse in de E-Tourneo Custom? Dan moet je nog even geduld hebben. In de nazomer van 2023 worden de eerste exemplaren van de Ford E-Tourneo Custom geleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy