Daniel Ricciardo terug bij Red Bull

Een officiële bekendmaking van Ricciardo of Red Bull is er nog niet, maar Red Bull-topadviseur Helmut Marko heeft de terugkeer van Ricciardo wel bevestigd. Volgens het Duitse Sky, dat het nieuwtje oppikte, zal het vooral gaan om testwerk. Als reservecoureur wordt Liam Lawson genoemd. De goedlachse Australische Daniel Ricciardo reed tussen 2014 en 2018 ook al voor Red Bull, waarbij hij de laatste drie seizoenen de teamgenoot van Max Verstappen was.
De twee konden het goed vinden en verschenen vaak in hilarische filmpjes op social media. In 2019 verhuisde Ricciardo naar Renault, om in 2021 weer te verkassen naar McLaren. Zijn vertrek aldaar werd al eerder aangekondigd. Als gevolg daarvan werd gevreesd dat Daniel Ricciardo helemaal uit de F1 zou vertrekken, maar het ziet ernaar uit dat hij bij het vertrouwde Red Bull toch weer een plekje gevonden heeft. Max Verstappen en Sergio Pérez blijven wel de vaste rijders voor dat team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy