Is dit de heftigste vakantieauto ter wereld?

Hennessey Performance is het bedrijf waar je kunt aankloppen om je Amerikaanse auto van een ongezond grote hoeveelheid pk’s te voorzien. Zo lepelen de Texanen maar wat graag meer dan 1.000 pk in auto’s als Ford Mustang en Dodge Challenger, maar ook pick-ups ontspringen de dans der krachtkuurtjes niet. Zo zijn auto’s als de Ford F-150 en Ram 1500 al dan niet in zeswielige vorm eveneens met ruim 1.000 pk te krijgen. Hennessey presenteert nu een Overland Edition van zijn knotsgekke Mammoth TRX-modellen en daarmee heeft het misschien wel de bruutste vakantieauto ter wereld in handen.
RAM 1500
Onder de noemer Mammoth TRX verkoopt Hennessey Performance extra sterke versies van de Ram 1500 TRX, een pick-up die af-fabriek al een ruim 700 pk sterke Hellcat-V8 heeft. De Hennessey Mammoth TRX is er met ruim 900 pk, maar ook met maar liefst 1.026 pk en 1.314 Nm. Beide versies zijn er nu ook als Overland Edition.
De Overland Editions hebben een uitgebreide opbouw in de laadbak die niet alleen een heuse ‘daktent’ bevat, maar ook een luifel, extra brandstoftanks, een waterreservoir en gereedschap als een bijl en ledlampen. Heb je al een Mammoth TRX voor de deur staan, dan kun je je beul van een pick-up voor omgerekend ruim €19.000 van het pakket voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy