Nieuwe elektrische Defender-achtige op komst

Munro Vehicles is een piepkleine Schotse fabrikant van elektrische offroaders die middels een designschets vooruitblikt op een auto die begin december in Edinburgh presenteert: de MK_1. De contouren van de Munro MK_1 laten maar weinig twijfel bestaan over welke auto als inspiratie heeft gediend. In tegenstelling tot zijn inspiratiebron krijgt de MK_1 echter een elektrische aandrijflijn.
Volgens Munro Vehicles wordt de Munro MK_1 de meest capabele offroader ter wereld. In het terrein hoef je daarbij niet snel te vrezen voor een lege accu, volgens de Schotten kun je namelijk tot 16 uur in de bagger rondploeteren op een volle accu, al deelt het bedrijf verder nog geen gegevens over zijn aandrijflijn. Wel weten we dat de Munro MK_1 een laadvermogen van 1.000 kilo heeft en tot maar liefst 3.500 kilo mag trekken.
Op 5 december weten we meer, dan trekt Munro Vehicles het doek van de elektrische MK_1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy