Lewis Hamilton neemt hoed af voor Max Verstappen

Na de intense titelstrijd vorig jaar tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen verwacht je misschien dat er nog wat oud zeer zit tussen de twee, maar daarvan laat de Brit in Brazilië niets merken. Sterker zelfs, de succesvolste F1-coureur ooit neemt zijn hoed af voor zijn voormalige rivaal, voor wat hij dit jaar bereikt heeft. “Ik heb niet alles kunnen bestuderen wat Max dit jaar heeft gedaan, maar naar mijn idee heeft hij het geweldig gedaan. Hij heeft alles gedaan wat hij moest doen, zijn team heeft hem een geweldige auto gegeven en hij heeft vrijwel ieder weekend geleverd”, tekent Sky Sports op.
Hamilton twijfelt er geen moment aan of Verstappen het in zich heeft om ook de laatste twee races van het seizoen nog te winnen. “Hij kan het record dat hij al heeft nog verder uitbreiden. Hij heeft de kans om de volgende twee races te winnen, als wij of Ferrari hem niet kunnen stoppen.” Hamilton is over zijn eigen kansen in Brazilië in ieder geval niet al te optimistisch. Op dit circuit komt het weer wat meer aan op de topsnelheid van de auto’s en dat blijft een lastig punt voor Mercedes. In Abu Dhabi, de laatste bestemming van het jaar, wordt dat volgens de 37-jarige al helemaal een probleem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy