Autoshow in Peking vindt niet meer plaats dit jaar

Terwijl hier in Europa het gewone leven weer op volle toeren draait, blijft China bovenop corona-uitbraken zitten. Om die reden werd Auto China eerder dit jaar al tot nader order uitgesteld. Nu meldt de organisatie volgens Autonews dat het feest dit jaar helemaal niet meer doorgaat. Opnieuw geldt de ‘coronasituatie’ in het land als reden om de autoshow in Peking niet door te laten gaan.
Het is nog niet bekend wat er nu gaat gebeuren met de eerder nog van 21 tot 30 april geplande autobeurs. Mogelijk komt het er helemaal niet meer van en moeten we zelfs wachten tot 2024 voordat Auto China weer plaatsvindt. Normaliter wordt de beurs namelijk om het jaar gehouden, de ene keer in Shanghai, de andere keer in Peking. In dat geval zou in 2024 Shanghai weer gastheer zijn, al is het ook nog mogelijk dat Peking komend jaar alsnog de uitgestelde editie van dit jaar organiseert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy