Porsche 718 Boxster en Cayman als Style Edition

Porsche pakt de 718 Cayman en 718 Boxster bij hun kladden en maakt er opvallend gekleurde Style Editions van. Het gaat hier om de 718’s met basismotor, al doet die term de 300 pk sterke 2.0 viercilinder boxermotor de krachtbron wellicht te weinig eer aan.
De Style Editions zijn onder meer leverbaar in de Ruby Star Neo geheten paarsachtige lak, een lak die lijkt op de gelijknamige kleur die Porsche in het verleden op de 964 Carrera RS toepaste. Het tweetal staat op 20-inch 718 Spyder-lichtmetaal, hebben speciale naafdoppen en zwarte uitlaateindstukken. Op de flanken van de auto’s is in hoogglans zilver de merknaam de lezen. Op het stoffen klapdak van de 718 Boxster Style Edition zijn Boxster-badges te aangebracht.
Optioneel zijn de Porsche 718 Boxster en 718 Cayman uit te rusten met wat Porsche het ‘contrastpakket’ noemt. Dit brengt – afhankelijk van de gekozen versie – witte of zwarte striping, een in een van die ‘kleuren’ uitgevoerde Porsche-sticker op de flanken en een in wit of zwart uitgevoerde modelaanduiding op de bilpartij. Vanbinnen is het tweetal aangekleed met zwarte met leer beklede stoelen met contrasterende stiksels en Porsche-badges. De standaarduitrusting omvat onder meer bi-xenonkoplampen, Park Assistent voor en achter, cruise control, automatisch dimmende spiegels, een regensensor en stoelverwarming. Vanaf februari 2023 staan de Style Editions bij de Porsche Centra. Prijzen volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy