Volkswagen ID Buzz als ambulancebroeder

Zoals elk jaar is het Duitse Hannover het podium van de IAA Transportation, een bedrijfswagenbeurs waar Volkswagen een ambulanceversie van de ID Buzz parkeert. De speciale ID Buzz wordt door Volkswagen bepaald niet uitvoerig belicht en dus is het niet helder wat zich in de ID Buzz afspeelt.
Vanbuiten is de ID Buzz in ieder geval bestickerd als ambulance en krijgt onder meer een lichtbalk op zijn dak. Je zou denken dat de Notarzt-Buzz is gebaseerd op bestelversie ID Cargo, maar dat lijkt niet het geval. De ID Buzz Cargo heeft immers dichte middelste en achterste zijruiten terwijl op de foto duidelijk is te zien deze als ambulancebroeder uitgedoste ID Buzz in ieder geval in het midden transparante ruiten heeft.
De Volkswagen ID Buzz heeft in Nederland vooralsnog een vanafprijs van een kleine €70.000, al krijg je daar wel direct een behoorlijk afgeladen introductieversie voor. Op termijn moet de vanafprijs van de Volkswagen ID Buzz zakken naar zo’n 55 mille.
Volkswagen Multivan
Volkswagen toont verder een tot taxi omgetoverde versie van de Multivan, een variant die in ieder geval Duitsland gewoon bij de fabriek is te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy