'Nyck de Vries mag zich bewijzen bij Alpine'

Dankzij zijn indrukwekkende optreden in Italië is de Formule 1-droom van Nyck de Vries dichterbij de werkelijkheid gekomen. De 27-jarige heeft zich als een niet te missen stip op de radar van verschillende Formule 1-teams neergezet. Het team waarmee hij zijn eerste GP reed en direct punten pakte, Williams, is nu mogelijk een optie voor een vaste plek voor De Vries in de Formule 1. Ook Alpine schijnt hem in het vizier te hebben. Dat laatste team geeft de voormalige Formule 2-kampioen nu een kans om meer van zich te laten zien.
Dat blijkt althans uit berichtgeving van De Telegraaf door de vaak zeer goed geïnformeerde journalist Erik van Haren. Alpine zou De Vries mogelijk nog deze maand in de vorige F1-auto van het team zetten op de Hungaroring. Het doel is om te kijken wat hij in huis heeft, maar ook om dat te vergelijken met een andere kanshebber voor het stoeltje van de vertrekkende Fernando Alonso. Die andere kanshebber is Jack Doohan, een 19-jarige Australische Formule 2-coureur. Spannende tijden voor De Vries en ook voor de Nederlandse Formule 1-fans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy