Maserati MC20 nu dik 700 pk sterk

De Maserati MC20 is een rasechte sportauto, een sportieve tweezitter met achter de voorstoelen een indrukwekkende krachtbron. Daar ligt namelijk een door Maserati zelf ontworpen machine, een 3.0 zescilinder met twee turbo’s, voor-verbrandingskamers en een dry-sump systeem voor een zo laag mogelijk zwaartepunt. De V6 stampt 630 pk en 730 Nm naar de achterwielen, maar de Duitse tuner Novitec is van mening dat er nog wel meer fut in de zescilinder zit.
Maserati MC20
Novitec schroeft het vermogen van de Nettuno V6 in de MC20 namelijk op tot 711 pk en 818 Nm en dus krijgt de auto er 81 pk en 88 Nm bij. Novitec geeft de Maserati MC20 een nieuw uitlaatsysteem met actieve kleppen, maar past natuurlijk ook het uiterlijk van de coupé aan. De MC20 wordt aan de voorzijde op speciaal 20-inch en achter op 21-inch metende lichtmetalen wielen gezet. Daarnaast brengt Novitec een relatief subtiele selectie uit koolstofvezel opgetrokken extraatjes naar de Italiaan. De MC20 krijgt een uit dat lichtgewicht goedje opgetrokken ducktail en extra vleugeltjes aan de voorzijde. Daarnaast zien we onder meer koolstofvezel inzetstukken in de voorklep. Wie het wil kan z’n MC20 zelfs op een setje extra straffe sportveren zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy