Max Verstappen en Yuki Tsunoda scheuren achteruit in Daf 66 [VIDEO]

Dit weekend staat Zandvoort natuurlijk weer helemaal in het teken van de Formule 1-gekte. In de aanloop naar de Grote Prijs van Zandvoort gaat regerend wereldkampioen Max Verstappen al eerder de strijd aan op CM.com Circuit Zandvoort. Red Bull heeft de Nederlandse racelegende en niemand minder dan Alpha Tauri-coureur Yuki Tsunoda echter een heel ander strijdwapen gegeven: een Daf 66.
Ken je de achteruitrijraces van Te Land, Ter Zee en In de Lucht nog? Daarin scheuren deelnemers achteruit op een circuit, met alle veelal dramatische en lachwekkende gevolgen van dien. Voor Dafjes was een aparte klasse gereserveerd, dankzij hun Variomatic-transmissie konden de Nederlandse auto’s namelijk net zo hard achteruit als vooruit rijden. Red Bull geeft zowel Max Verstappen als Yuki Tsunoda een geprepareerde Daf 66 – aan de typeaanduiding achterop te zien een Marathon met 1300 cc grote Renault-krachtbron – om er op CM.com Circuit Zandvoort een ronde achteruit mee te rijden. Onderweg moeten de topcoureurs ook nog eens een handjevol beproevingen doorstaan.
Relevant of wereldschokkend? Welnee, maar het levert wel een jolige luchtige video op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy