'Welk merk maakte de beste hothatches?' – AutoWeek Podcast

In deze aflevering gaan Roy en Stéphan verder met waar ze twee weken geleden gebleven zijn. Renault Sport, Peugeot Sport: er waren briljante auto’s bij. Maar vergeten we de Italianen niet?
Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook via Apple Podcast, Spotify, TuneIN, Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. Iedere twee weken is er een nieuwe aflevering!
Laat in de comments weten wat je ervan vindt of dat je bepaalde suggesties hebt waarover we het een keer moeten hebben. Vragen of input via Twitter kan via #AWUitlaat, mailen kan ook naar uitlaat@autoweek.nl . Veel luisterplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy