Skoda Vision 7S: elektrische zevenzitter klaar voor debuut

Elektrische auto’s zijn er in alle soorten en maten, maar in Europa moet je elektrische MPV-achtigen nog met een vergrootglas zoeken. Skoda presenteert op 30 augustus een splinternieuw studiemodel dat luistert naar de naam Vision 7S en dat wél in die niche-categorie valt.
Skoda gaf eerder al een eerste teaserplaat van de Vision 7S vrij. Nu zoomen de Tsjechen verder in op het dashboard van de conceptuele nieuwkomer. De Vision 7S, die over drie zitrijen verspreid zeven personen kan huisvesten, krijgt een vrij minimalistisch vormgegeven werkplek. Daarin zit een breed en symmetrisch vormgegeven display, dat over de gehele breedte van het dashboard loopt en zelfs doorloopt in de portieren. Skoda schermt graag met schermen en perst ook nog een groot verticaal georiënteerd scherm centraal in het dashboard dat als infotainmentscherm fungeert. Eronder zitten drie grote draaiknoppen die haptische feedback geven. De Vision 7S krijgt een opvallend stuurwiel, een exemplaar dat vrij plat en enigszins ellipsvormig is.
Met de Vision 7S geeft Skoda ook een vooruitblik op zijn geheel nieuwe designtaal. Die heet Modern Solid en wordt op termijn natuurlijk over meer modellen van het merk gegoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy