Mercedes-Benz EQE SUV vanbinnen te zien

Het zal je namelijk vast niet verbazen dat het dashboard van de Mercedes-Benz EQE SUV als twee druppels water lijkt op dat van de inmiddels bekende sedanbroer van die auto: de EQE. Liefhebbers van intense digitale pracht kunnen dus ook in de EQE SUV hun hart ophalen. De elektrische SUV komt optioneel namelijk ook beschikbaar met het MBUX Hyperscreen dat vrijwel het complete dashboard beslaat. Standaard is het MBUX Hyperscreen dus niet en dat betekent dat de versies zonder die heftige partij schermen een losstaand digitaal instrumentarium krijgt en een groot verticaal georiënteerd display dat optisch overloopt in de middentunnel.
Illustratie: dit kun je verwachten van het interieur van de EQE SUV.
De EQE SUV wordt in theorie het elektrische alternatief voor de GLE, al lijkt de EQE SUV wel lager te worden dan die SUV die met verbrandingsmotoren is te krijgen. Eerdere spionagefoto’s van de Mercedes-Benz EQE SUV bevestigden al dat de EQE SUV ietwat kort door de bocht genomen een kleinere versie van de EQS SUV wordt. Verwacht min of meer dezelfde verhoudingen, compleet met een typisch EQ-front. Reken natuurlijk op een uitgebreide reeks aandrijflijnen. Zo is de Mercedes-Benz EQE er onder meer als EQE 300, 350, 350+, 500 en zelfs in een stel AMG-versies. Naast de 476 pk sterke AMG 43 is er namelijk ook een 687 pk sterke 53 AMG-versie. We zien geen reden om ook die versies niet op de prijslijst van de EQE SUV te verwachten.
Het publieksdebuut van de Mercedes-Benz EQE SUV vindt in oktober plaats en dat betekent waarschijnlijk dat de elektrische auto zijn debuut beleeft in Parijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy