BMW X5 M toont ‘horizontale’ grille

Typisch is dat: er is een faceliftversie van een belangrijk model onderweg, maar juist de sportieve topversie komt keer op keer in gecamoufleerde vorm voorbij. Driemaal om precies te zijn, waarbij hij telkens vrij stevig gecamoufleerd was. Dat is nog steeds zo, maar toch krijgen we bepaalde onderdelen vandaag beter dan ooit te zien. Daartoe rekenen we de voorbumper, maar zeker ook de grille. Die krijgt, net als eerder bij de M3 en M4 en straks bij de M2, horizontale lamellen in plaats van de dubbele verticale exemplaren van het huidige model. Ook de vorm van de grille verandert, waarbij de ‘nieren’ nu eens niet groter lijken te worden. Daar waar we bij de grille nog twijfelen, worden de koplampen gegarandeerd wat kleiner dan bij het huidige model.
Het kan goed zijn dat BMW voor horizontale lamellen kiest om Mercedes-Benz dwars te zitten, dat immer juist op de AMG-modellen tegenwoordig voor verticale spijlen gaat. Wij hebben echter nog een theorie, en dat is dat BMW op deze manier hoopt om de trend van de plastic M-strepen (niet kopen) een halt toe te roepen. Gegarandeerd tevergeefs, overigens, want liefhebbers van dit vaak aan Aquafresh gerelateerde accessoire hebben al lang en breed laten zien dat men zich niet laat tegenhouden door zoiets banaals als omstandigheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy