Nieuwe Volkswagen Amarok als eenvoudige bedrijfswagenversie

Voor de Nederlandse particulier speelt de Amarok en dus ook de nieuwe generatie van het model een kleine rol van betekenis, maar in bedrijfswagenland is de auto een stuk relevanter. In juli beleefde de tweede generatie Amarok zijn debuut. Die nieuwe en nu op leest van de Ford Ranger geschoeide Amarok is door Volkswagen tot op heden alleen als Double Cab getoond, de Dubbele Cabine-smaak dus. Daarbij waren de op beeld getoonde Amaroks ook nog eens behoorlijk aangekleed. De versies die AutoWeek je nu op patentbeeld kan laten zien, zijn een stuk pragmatischer uitgedost.
De Amarok is tot op heden alleen als riant aangeklede Double Cab/Dubbele Cabine getoond.
We meest opvallende nieuwe variant is de Amarok Single Cab, de versie met slechts twee zitplaatsen dus. Het contrast met de door Volkswagen getoonde smaken is vrij groot. We zien een vrij eenvoudig uitgevoerde versie met zwarte kunststof bumpers en een veel langere laadbak dan de getoonde versies met vier portieren.
Wereldnieuws? Welnee, maar wellicht fijn nieuws voor wie graag een Amarok op grijs kenteken met lange laadbak wil hebben: die versie lijkt er dus gewoon te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy