Geen Achteruitkijkspiegel, wel Barrelbrigade!

Is je zaterdagochtend niet compleet zonder een nieuwe aflevering van de Achteruitkijkspiegel? Dan hopen we dat je ondanks het gemis daarvan toch een fantastische dag hebt morgen. Een mooi weekend wordt het hoe dan ook: je krijgt in ruil voor de Achteruitkijkspiegel namelijk de eerste twee voorstelvideo’s van de Barrelbrigade 2022 voorgeschoteld. Zaterdag trapt Marco af met zijn barrel, zondag is het de beurt aan Frank. Michiel maakt het drietal compleet, hij is maandag aan de beurt.
Zoals je misschien al wel voorbij hebt zien komen, zijn de barrels van dit jaar een Jaguar X-Type, Renault Mégane cabriolet en een Opel Astra F. Reken maar dat de ingrediënten voor een vermakelijke nieuwe Barrelbrigade met die drie auto’s wel aanwezig zijn. Volgende week zaterdag is er overigens wel weer gewoon een Achteruitkijkspiegel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy