Mysterieuze Porsche Panamera betrapt

De huidige generatie Porsche Panamera draait mee sinds 2016 en dus is het niet zo verwonderlijk dat het merk aan een volledig nieuwe generatie werkt, al lijkt ook het actuele model nog een kleine opfrisbeurt te krijgen. De nieuwe derde generatie Panamera hebben we al tweemaal in ingepakte vorm gezien en vandaag hebben we een ingepakte Panamera te pakken die voor een klein mysterie zorgt.
Porsche Panamera
De Porsche Panamera op deze foto’s heeft namelijk centrale wielmoeren. Porsche past dergelijke sloffen momenteel toe op de heftigere versies van de 911, denk aan de Turbo S, GT3 (RS). Is Porsche hier een extra heftige versie van de Panamera aan het testen? Is het een mule van iets totaal anders? Vooralsnog tasten wij nog even in het duister. Een Panamera ‘GT3’ zou natuurlijk een bizarre maar juist daarom interessante toevoeging aan het Panamera-aanbod zijn. Vooralsnog blijft dit kleine raadsel nog even onopgelost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy