Ferrari Portofino M krijgt 704 pk

Tuner Novitec schroeft het vermogen van de Ferrari Portofino M maar wat graag op. Het bedrijf heeft onder meer de N-Tronic-module klaarliggen, een stukje motorsoftware waarmee het vermogen van de biturbo 3.9 V8 opwekt wordt verhoogd tot 688 pk en 851 Nm. Voor nog meer kracht kun je ook een speciaal uitlaatsysteem bestellen waarmee het vermogen toeneemt tot maar liefst 704 pk en 882 Nm.
Ferrari Portofino M Novitec
Een Ferrari Portofino M die bij Novitec op de koffie is geweest levert zomaar even 84 pk en 122 Nm meer dan het origineel. Dat heeft natuurlijk zijn uitwerking op de prestaties van de Italiaan. Een standaardexemplaar bereikt in 3,5 seconden de 100 km/h. Novitecs ruim 700 pk sterke variant knalt al in 3,15 tellen naar de 100. De topsnelheid ligt met 325 km/h iets boven die van het origineel (320 km/h).
Novitec heeft 21- en 22-inch lichtmetalen in diverse ontwerpen op de planken liggen en zet de Portofino M maar wat graag op een set verlagingsveren. Uiteraard kun je bij het bedrijf aankloppen voor een hele reeks koolstofvezel extraatjes. Er zijn lipjes, randjes, spoilers en inzetstukken voor onder meer de zijspiegelkappen beschikbaar. Novitecs visie op de Portofino M is in ieder geval een stuk subtieler dan de 720-pk variant die tuner Mansory van de Portofino (pre-facelift) liet zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy