Skoda Enyaq iV met slaapplek voor vier personen

De Engelse tak speelt in op de festivalzomer door de Enyaq iV 80 FestEVal te presenteren. De Enyaq iV 80 FestEVal is een tot kampeerauto omgetoverde versie van de Enyaq iV met een slim stukje meubilair in zijn binnenste. In de bagageruimte van de elektrische Skoda vinden we namelijk een vernuftige multifunctionele ‘doos’ van de Tsjechische fabrikant Egoe. De Egoe-doos is uitschuifbaar en bevat onder meer een gaspitje, een uitklapbare gootsteen met een tapje, een klein aanrechtblad en een opberg plek voor je keukenattributen.
Skoda perst daarnaast een heuse slaapgelegenheid voor twee personen achterin de Enyaq iV, al moet je de achterbak daar wel voor neerklappen om de boel om te bouwen. In de Egoe-box zitten namelijk ook twee kleine matrassen. Daarnaastr schroeft Skoda een daktent op de Enyaq iV waarin nog twee personen de nacht door kunnen brengen. De daktent is netjes te bereiken via ladder die normaliter in de ingeklapte daktent opgeborgen kan worden. De Enyaq iV FestEVal heeft zelfs kleine uitklapbare stoeltjes en een uitklapbare tafel aan boord.
Skoda gaat de Enyaq iV FestEVal niet zelf leveren. Zie jij jezelf wel met je gezin of vrienden overnachten in een auto met daktent, of lijkt het je helemaal niets? We zijn benieuwd naar jullie meningen! Op jacht naar informatie over kampeerauto’s in de vorm van nieuws én tests? Met AutoWeek Campers blijf je volledig op de hoogte van het nieuwe en gebruikte camperaanbod en alles wat een camper te bieden heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy