Elektrische Mercedes-Benz EQV onder het mes

Het is inmiddels zo’n drie jaar geleden dat Mercedes-Benz het doek trok van de EQV, de volledig elektrische EQ-versie van de V-klasse. De V-klasse is op zijn beurt weer de personenautoversie van de Vito waar in de vorm van de e-Vito ook een elektrische variant van bestaat. In het zonovergoten Spanje is een ingepakte Mercedes-Benz EQV gefotografeerd die erop wijst dat de elektrische balzaal spoedig wordt opgefrist.
Ga er overigens niet van uit dat je hart straks een slag overslaat als je de vernieuwde EQV voor het eerst te zien krijgt. Mercedes-Benz voert zo te zien namelijk slechts wijzigingen door aan de koplampen, achterlichten, bumpers en grille.
Mercedes-Benz EQV (2019-2022)
Momenteel levert Mercedes-Benz de EQV in Nederland alleen met een 204 pk sterke elektromotor die zijn energie uit een 90 kWh accu trekt. Wel kun je kiezen uit twee lengtematen: L2  en L3. Beide smaken komen tot zo’n 355 kilometer ver op een volle accu. Daar ligt dus wellicht nog wat ruimte voor technische verbetering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy