Tesla opent Supercharger-laadstation in Ridderkerk

Vrijdag heeft Tesla een nieuwe Supercharger-locatie geopend in Nederland. Het nieuwe Superchargerstation bevindt zich in Ridderkerk bij het Van der Valk-hotel in de directe nabijheid van de A15 en A16.
De nieuwe Supercharger-locatie telt 24 Superchargers die met een maximaal laadvermogen van 250 kW elektrische auto’s kunnen volpompen met kakelverse stroom. Inderdaad, elektrische auto’s, niet alleen Tesla’s. Alle Nederlandse Supercharger-stations zijn namelijk ook voor elektrische auto’s van andere merken beschikbaar. Langzaam maar zeker stelt Tesla zijn Superchargers ook in andere Europese landen open voor EV’s van andere fabrikanten.
Tesla’s Supercharger-netwerk telt in Europa nu ruim 800 stations die samen goed zijn voor zo’n 9.000 Superchargers. In Nederland zijn nu meer dan 40 locaties waar je de Superchargers van Tesla kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy