Ferrari F8 Spider als heftige F8XX

Lachen je supercarvrienden je uit om je Ferrari F8 Spider? We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar voor wie om welke reden dan ook niet helemaal tevreden is met zijn Italiaanse open vrijetijdsmachine kan zijn F8 langsbrengen bij tuner Mansory. Eerder presenteerde Mansory in de vorm van de F8XX al een gondig uitgebouwde en met extra pk’s geïnjecteerde F8 Tributo en nu is het de open F8 Spider die een vergelijkbare behandeling ondergaat.
Mansory F8XX Spider
Ferrari’s F8 Spider heeft net als zijn dichte Tributi-broer van nature een 720 pk en 770 Nm sterke V8 achter de voorstoelen. Mansory schroeft dat vermogen op tot 880 pk en 960 Nm door de F8 een speciaal uitlaatsysteem en een herschreven motormanagementsysteem te geven. Ook de F8 Spider wordt overladen met uit koolstofvezel vervaardigde optische extraatjes. We zien een arsenaal aan spoilers en lipjes rond de bumpers en bij de dorpels, een intense achtervleugel en een hele reeks koolstofvezel inzetstukjes. Mansory zet de F8 Spider op 21- en 22-inch groot lichtmetaal en biedt voor het interieur vergaande personaliseringsmogelijkheden. Mansory heeft zelfs een set schroefveren op de planken liggen om de F8 Spider dichter tegen het asfalt te brengen.
Wat de Mansory-extraatjes moeten kosten is niet bekend, maar reken er maar op dat je voor het geld een aardige middenklasser kunt aanschaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy