Deelautobedrijven MyWheels en Amber gaan samenwerken

Het autodeelplatform MyWheels gaat intensief samenwerken met Amber, een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de ontwikkeling van software voor elektrische deelauto’s. Amber werd in 2017 opgestart door studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. MyWheels heeft naar eigen zeggen het grootste aanbod (elektrische) deelauto’s in Nederland en kwam onder meer in het nieuws doordat het zijn vloot op termijn uitbreidt met 5.000 auto’s van Lightyear.
Zowel MyWheels als Amber blijft een zelfstandig bedrijf, maar gaat onder de vleugels van aandeelhouder The Sharing Group intensief met elkaar samenwerken. Samen zegen MyWheels en Amber ‘het mobiliteitssysteem van de toekomst’ te gaan vormen. De twee clubs willen het gebruik van deelauto’s laagdrempeliger maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy